Lotte Esthétique - BioSkinJetting - Professional Treatment

BioSkinJetting - Professional Treatment

BioSkinJetting Professional TreatmentDe Carat-behandeling kan toegepast worden op gezicht, hals, decolté en handen. Het is een buitengewoon effectieve combinatie van retinol (vitamine A), fruitzuren, enzymen, vitamine C, vitamine E en kaviaar. De behandeling bestaat uit 5 fasen.

Fase 1:
REINIGING
Fase 2: GECONCENTREERD RETINOL
Fase 4: LIFT ACE MASSAGE
Fase 5: KAVIAAR VERZORGING

Uw specialist stemt de behandeling volledig af op uw huid door specifieke concentraties en combinaties te maken. De behandeling is daardoor geschikt voor alle huidtypen.

RETINOL:
hoog geconcentreerde microverpakte retinol en retinyl palmitate. Stimuleert de enzymactiviteit, de collageensynthese en herstelt de UV-beschadigde huid. Beschermt tegen vrije radicalen. Verbetert de elasticiteit, textuur en vitaliteit van de huid.

FRUITZUREN/ENZYMEN:
verminderen de verdikking van de bovenste huidlagen en pigmentvlekjes. Stimuleren de celdeling, verbeteren de teint en verfijnen de huidstructuur.

VITAMINE C:
stimuleert de celactiviteit en productie van collageen. Beschermt de huid tegen UV-beschadiging. Bestrijdt vrije radicalen en vertraagt het verouderingsproces van de huid.

KAVIAAR:
stimuleert het 'repair systeem' en beschermt de huid tegen voortijdige veroudering. Rijk aan protëine, lipiden en mineralen. De natuurlijke bio-peptiden stimuleren het celmetabolisme. Kaviaar is een intensieve vochtbinder die lijntjes vermindert en de huid een fluweelzacht uiterlijk geeft.