Lotte Esthétique - Neoderma - Neo-white Treatment

Neoderma - Intelligence Rejuvenate

Naarmate we ouder worden gaan celvernieuwing en huidfuncties trager. Door geleidelijke vermindering van celvernieuwing en collageen en elastine verslapt de huid en ontstaan de eerste rimpels. De huid wordt minder doeltreffend in het vasthouden van vocht. Het verdedigingsmechanisme van de huid wordt trager en de huid wordt gemakklijk beïnvloed door schadelijke milieuinvloeden. Neoderma heeft speciaal daarvoor een effectieve lijn van antirimpel producten ontwikkeld. Deze versterken het natuurlijke verdedigingsmechanisme van de huid tegen veroudering. Intelligence rejuvenate stimuleert de huid en versterkt de vitaliteit ervan.

Neoderma’s Intelligence Rejuvenate kruidencocktail

Argan Spinosa olie- direct samentrekkend effect en langdurig biologisch actief bij rimpelbestrijding.
Edelweiss – fantastisch presterend antioxidant en opruimer van vrije radicalen. Werkt ontstekingremmend, verzachtend, tegen veroudering en beschermend.
Melisse – Beschermt het natuurlijk hyaluronzuur in de huid.

Intelligence Rejuvenate - Wrinkle Smooting Cream
Voor alle huidtypen

De wrinkle smooting cream is speciaal samengesteld uit krachtige en exclusieve natuurlijke ingrediënten, waarbij een sleutelelement gebaseerd is op een semi-synthetische Tripeptide. De crème vermindert de tekenen van huidveroudering dramatisch door het verstevigen van de huid en verminderen van fijne lijntjes en rimpels. De huid ziet er jonger en stralender uit.

Intelligence Rejuvenate - Intense Nourishing Serum
Voor alle huidtypen

Een intensief serum voor een maximaal anti-ageing effect, verrijkt met krachtige en exclusieve natuurlijke ingrediënten. Bij gebruik van het serum in combinatie met een verzorgende crème, versterkt de Intense Nourishing Serum het natuurlijke verdedigingsmechanisme van de huid tegen huidveroudering. De huid wordt steviger en zachter.

Intelligence Rejuvenate - Nourishing Eye Neck Decolleté cream
Voor alle huidtypen

Een zachte 24 uur crème met anti-aging eigenschappen. Samengesteld voor het kwetsbare oog-, hals- en decolletégebied. Vervaagt fijne lijntjes en maakt de huid stevig en stralend.

Intelligence Rejuvenate - Rich Nourishing Mask
Voor alle huidtypen

Een verfrissend rijke samengesteld masker met direct verjongende effecten op de huid. Binnen 10 minuten zorgt deze diep in de huid doordringende crème ervoor dat rimpels vervagen, tekenen van vermoeidheid verdwijnen en de jeugdige uitstraling van de huid wordt hersteld.