Lotte Esthétique - Neoderma - Neo-white Treatment

Intelligence Prevent

Intelligence Prevent, Neoderma anti-aging lijn, vermindert fijne lijntjes, voorkomt rimpels en helpt de eerste tekenen van houdveroudering te bestrijden. Deze vooruitstrevende en moderne lijn is verrijkt met natuurlijke ingrediënten en geeft bescherming tegen milieuinvloeden, voorkomt uitdroging van de huid en stimuleert huidcelvernieuwing en het weerstandsvermogen van de huid. Samengesteld om het voortijdig verouderen van de huid tegen te gaan. Herstelt de jeugdige uitstraling en heeft een hydraterende en verzorgende werking. Toepasbaar vanaf 30 jaar of bij de eerste tekenen van huidveroudering.

Neoderma Prevent

Neoderma’s intelligence prevent kruidencocktail

Ginkgo Biloba – Bestrijdt vrije radicalen en remt het ouderwordingsproces.
Heemst – Verzacht en kalmeert de huid.
Melisse – Beschermt het natuurlijke hyaluronzuur in de huid.

Intelligence Prevent - Vitalizing Cream
Voor normale / gecombineerde huid

Deze frisse, lichte crème is verrijkt met natuurlijke actieve ingrediënten. Ze beschermt tegen schadelijke milieu-invloeden, voorkomt het uitdrogen van de huid, stimuleert celvernieuwing en activeert het weerstandsvermogen van de huid. Herstelt de jeugdige uitstraling.

Intelligence Prevent - Vitalizing Cream
Voor de droge huid

Deze frisse lichte crème is verrijkt met natuurlijke actieve ingrediënten. Ze beschermt tegen schadelijke milieu-invloeden, voorkomt het uitdrogen van de huid, stimuleert celvernieuwing en activeert het weerstandsvermogen van de huid en voorkomt voortijdige huidveroudering. Herstelt de jeugdige uitstraling en werkt tegelijkertijd vochtregulerend en voedend.

Intelligence Prevent - Smooting Eye Cream

Een lichte fluweelzachte crème met antirimpel en vochtregulerende ingrediënten voor de gevoelige oogcontour. De Smoothing Eye Cream voorkomt huidveroudering en vermindert tegelijkertijd donkere kringen en vochtophoping onder de ogen. De gevoelige oogcontour houdt een goede vochtbalans en kent minder fijne lijntjes en rimpels.