Lotte Esthétique - Neoderma - Neo-white Treatment

Neoderma - Neo Marine Spa Treatment

Neoderma Neo Marine Spa TreatmentEen nieuwe anti-aging behandeling van Neoderma. U voelt en ziet dat het werkt. Het doel is veroudering van gezicht, oogstreek en hals tegen te gaan door middel van het herstellen en verrijken met energie van de huidcellen.

Effect: verjongend, vochtregulerend, verzachting van de huid en stabilisatie van alle huidfuncties. Zeewieren, vitaminen en mineralen helpen daarbij en hebben zelfs een herstellende werking. Aminozuren uit zeewier maken de huid elastisch en stevig. Sporenelementen verbeteren de zuurstofopname en in reactie met vitamine E werkt het anti-oxidant tegen vrije radicalen in de huid. Bestemd voor behandeling van alle mensen met een slechte huidconditie, verslapte huid, rokershuid, gestresste huid na afvallen en na de zomer of de winter. Het doel is de frisse aanblik en vitaliteit terug te krijgen.

De behandeling geeft directe resultaten maar heeft nog méér effect in een kuur van 4 behandelingen, één maal per week. Onderhoudend of preventief één maal per maand.