Lotte Esthétique - Neoderma - Neo-white Treatment

For men

Neoderma heeft speciaal voor de behoeften van de mannenhuid een bijzondere Productlijn ontwikkeld. Een unieke groep van producten met buitengewone resultaten in huidgeneratie, zuurstofopname en vochtregulatie. De huid voelt zachter, frisser en plezieriger aan.

For men - Energizing Exfoliating Cream
Voor alle huidtypen

Een verfrissende peelende crème die op zachte wijze onzuiverheden, dode cellen en overmatig talg verwijdert. Maakt de huid zacht en soepel.

For men - Fresh Foaming Cleanser
Voor alle huidtypen

Deze frisse schuimende remover reinigt de huid grondig. Op natuurlijke wijze wordt de beschermende laag van de huid beschermd en geeft u een frisse gloed.

For men - Daily Renewing Cream
Voor alle huidtypen

Een zeer lichte, olievrije crème om het branderige gevoel na het scheren te verzachten. De crème verzacht fijne lijntjes en rimpels en voorkomt andere verschijnselen van huidveroudering. Werkt vochtregulerend en geeft een aangenaam gevoel aan de huid.

For men - Active eye serum

Een niet vet serum dat helpt vermoeidheidstekenen te bestrijden en die vochtophopingen en donkere kringen rond de ogen vermindert. Verzacht fijne lijntjes en rimpels en helpt andere tekenen van huidveroudering te voorkomen.