Lotte Esthétique - Make-up

Neoderma Make-up
Matt Foundations & Silk Foundations Matt Foundations & Silk Foundations
Een lichte en vloeibare textuur verrijkt met active kruidenextracten, die voldoen aan de behoeften van ieder huidtype. Minimaliseert kleine oneffenheden en de uitstraling van de huid doet herleven. Mat foundation voor de vette huid. Zijde foundation voor de droge en normale/gecombineerde huid.

Cream Foundations Cream Foundations
Een compacte poeder zo licht als een sluier van poeder maar met het gevoel van crème. Een zuivere sluier die op magische wijze kleine oneffenheden bedekt terwijl de huid een zijdeachtige, fluwelen uitstraling krijgt.

Cover Sticks Cover Sticks
Een praktische camouflage hulpmiddel in een zachte crème vorm; perfect om kleine huidoneffenheden en donkere oogwallen te verbergen. Blijft volledig onzichtbaar onder vloeibare make-up.

Loose Powder Loose Powder
Een poeder van extra lichte zijdeachtige structuur. Maakt de huid lichter en levendiger met een transparante en regenboogkleurig effect.

Compact Powders Compact Powders
Een uniek compact poeder met een zijdeachtig eindeffect. Licht van structuur, creëert een transparante sluier en beschermt de meest gevoelige huid tegen de schadelijke invloeden van de zon.

Draw & Fix Eye Brow Pencil Draw & Fix Eye Brow Pencil
Een wenkbrauwpotlood met een dubbele functie; een om de wenkbrauwlijn op te vullen en vorm te geven en een om met de kleurloze gloss de haartjes van de wenkbrauw in model te houden en volume te geven.

Eye Pencils Eye pencils
Een zijdeachtig lijnpotlood voor het oog dat voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. In betoverende, prachtige kleuren die de hele dag mooi blijven, ook bij hoge temperaturen.

Mono Eye Shadows Mono Eye Shadows
Extra zijdeachtige oogschaduwen, perfect voor een subtiel make-up effect voor overdag en een indrukwekkende uitstraling 's avonds. Beschikbaar in matte en parelmoer uitvoering.

Duo Eye Shadows Duo Eye Shadows
Extra zijdeachtige oogschaduwen, perfect voor een subtiel make-up effect voor overdag en een indrukwekkende uitstraling 's avonds. Beschikbaar in matte en parelmoer uitvoering.

Eye Liner Eye Liner
Voor een stralend en klassiek oog contour. Dankzij de speciale formule een lijn die snel droog en waterproof is.

Extra Curl & Volume Mascara & Waterproof Mascara Extra Curl & Volume Mascara & Waterproof Mascara
Dankzij de high-tech formules blijven deze mascara's perfect zitten en geven volume en intensiteit aan de wimpers. De Extra Curl & Volume Mascara voor extra lengte en krul van de wimpers. De Waterproof mascara voor water resistente wimpers.

Blush Blush
Een compacte rouge in poedervorm met een zijdeachtig gevoel, gemakkelijk op het gezicht aan te brengen om een gevoelige vrouwelijke uitstraling te bewerkstelligen.

Lip Pencils Lip Pencils
Omlijn lippen met een langdurig blijvende contourlijn die niet uitloopt. Zacht en gemakkelijk aan te brengen.

Lipsticks Lipsticks
Zacht, glanzend en hoog hydraterend met behulp van een lichtgewicht, veelzijdige lippenstift. Blijft lang zitten en is beschikbaar in matte en parelmoer tinten.

Lip Glosses Lip Glosses
Een lip gloss zachte en licht van samenstelling met een verbazingwekkend vonkelend effect. Toepasbaar zonder of op de lippenstift.

Chrystal Lip Gloss Chrystal Lip Gloss
Voor zachte en volle lippen met een betoverend effect. Geeft de lippen volume en een onweerstaanbaar glanzend effect.

Nail Care Nail Care
Nagelverzorging gemaakt voor een perfecte French manicure.

Nail Enamels Nail Enamels
Perfect gepolijste nagels, beschermd tegen agressieve invloeden. Blijft lang zitten.