Lotte Esthétique - Biologische Rimpelcorrectie

Biologische rimpelcorrectie - Bijzonder

BillabongWat maakt Ageless by Billabong Beauty zo bijzonder?

Wat de Ageless by Billabong Beauty rimpelcorrectiemethode zo bijzonder maakt is dat de methode puur en alleen uit producten bestaat. In eerste instantie zou u geneigd kunnen zijn te denken dat rimpelcorrectie middels producttoepassing niet dezelfde resultaten kan opleveren als gespecialiseerde instituut of kliniekbehandelingen. Het Ageless by Billabong Beauty productsysteem dient u dan ook niet als een gewoon product te zien, want Ageless by Billabong Beauty is allereerst een rimpelcorrectiemethode die in dit geval in de vorm van een product is gegoten, en is niet te vergelijken met welk ander product dan ook.

Hieronder leest u waarom:

Waarom Ageless by Billabong Beauty als enige wel collageen kan aanmaken en alle andere producten ter wereld dat niet kunnen. De voorwaarden voor collageen aanmaak met behulp van vitamine C: Verreweg de meest effectieve stof die het lichaam kan helpen om collageen aan te maken behulp van vitamine C zijn dat:

Collageen aanmaak vindt plaats onder de natuurlijke barrières van de huid (de Reinse Barrière genaamd). Huidverzorgingsproducten kunnen echter niet door de huid heen komen, zelfs niet die producten die een paar honderd euro per pot kosten. Huidverzorgingsproducten kunnen hooguit tot op die natuurlijke barrière komen, omdat de deeltjes van de werkstoffen in huidverzorgingsproducten te groot zijn om door het zeer fijnmazige net van de Reinse barrière heen te komen. zijn. Ageless by Billabong Beauty kan als enig productsysteem ter wereld wel tot die lagen doordringen.

Ageless by Billabong Beauty maakt gebruik van een wereldwijd gepatenteerde micronisatiemethode welke op dit moment zelfs zo'n 180 verschillende werkstoffen kan microniseren tot zulke fijne deeltjes dat ze wel door de natuurlijke barrières van de huid heen passen. En dit alles op een manier waarbij er niets aan de activiteit van die werkstoffen verloren gaat. De vitamine C in Ageless by Billabong Beauty is, zonder aan werkkracht in te boeten, in afmetingen teruggebracht tot nagenoeg de moleculaire grootte. De vitamine C wordt vervolgens middels een eveneens wereldwijd gepatenteerd transdermaal transportsysteem, door de natuurlijke barrières van de huid heen, op die diepte afgeleverd waar de aanmaak van collageen daadwerkelijk plaatsvindt. Producten met vitamine C zijn allang geen nieuws meer. Ondanks dat u net hebt kunnen lezen dat huidverzorgingsproducten niet door de huid heen kunnen, spreken de beschrijvingen van de vitamine C producten die momenteel op de markt zijn allemaal over collageen aanmaak. Wanneer we deze producten echter technisch gaan bekijken, zal blijken dat collageenaanmaak middels deze producten eenvoudigweg niet mogelijk is. Dit kunnen we toetsen aan de voorwaarden voor collageenaanmaak met behulp van vitamine C zoals hierboven reeds genoemd werd: De enige vorm van vitamine C die het lichaam herkent is L-ascorbine zuur, alle andere vormen zoals palmitaten of derivaten zijn dat niet, en moeten door het lichaam worden omgezet in voor het lichaam herkenbare vormen.
Ageless by Billabong Beauty maakt gebruik van pure biologisch actieve L-ascorbinezuur vitamine C. Ageless laat daarbij niets aan het toeval over, en hoeft niet af te wachten of het lichaam wel of niet in staat is om iets om te zetten naar een herkenbare vorm.

Vitamine C is wateroplosbaar. Andere producten met vitamine C die op dit moment op de markt zijn zijn producten op waterbasis. Dit biedt een robleem omdat vitamine C in water oplost. Om vitamine C in een waterachtige omgeving toch stabiel te kunnen houden, moet deze omgeving zuur gemaakt worden. Hoe meer vitamine C men stabiel wil houden, hoe zuurder men het product moet maken. Dit heeft tot gevolg dat het product minder tolereerbaar wordt voor de huid en men tot maximaal 12% vitamine C kan gaan omdat anders het product niet meer te verdragen is op de huid. Al zeker niet op de gevoelige plekken zoals de hals en de ogen. Dat is spijtig omdat juist deze gebieden rimpelgevoelig zijn. Dus zelfs al zou de vitamine C in ander producten naar die lagen gebracht kunnen worden waar collageen aanmaak plaatsvindt, dan nog zou de maximale hoeveelheid vitamine C die deze producten zouden kunnen hebben niet genoeg zijn om het proces van collageensynthese aan te sporen.

Ageless by Billabong Beauty bevat geen water dus hoeft niet zuur te zijn om de vitamine C stabiel te houden en is daarom niet gelimiteerd in het percentage vitamine C. Dit resulteert erin dat Ageless by Billabong Beauty, bij een neutrale PH-waarde, maarliefst 30% biologisch actieve en door het lichaam herkenbare, L-ascorbine zuur vitamine C aan kan
bieden aan het lichaam zonder de huid te irriteren op zelfs de meest gevoelige plekken. De huid is waterdicht en waterafstotend, laat maar eens een druppel water op uw hand vallen, dan zult u zien dat die eraf druppelt. Laat vervolgens een druppel glycerine op uw hand vallen, en u zult zien dat deze de huid in trekt. Zelfs al zouden andere producten eveneens de juiste vorm van vitamine C gebruiken, en al zouden deze producten die vitamine C hebben kunnen microniseren tot deeltjes die fijn genoeg zijn om door de Reinse barrière heen te kunnen, dan nog zou dat transport niet kunnen plaatsvinden Ageless by Billabong Beauty is een waterloos product en geeft de huid desalniettemin een superhydratatie middels 35% glycerine dat diep de huid in kan trekken en de huid bovendien vele voordelen oplevert. Vitamine C lost niet op in glycerine, maar kan er wel door vervoerd worden.